Kom lidt tidligere hjem fra skole i dag end normalt. Jeg var ved at dø af slut, så jeg sprang lige på hovedet i køleskabet for at se om jeg kunne bikse noget sammen!
Ristet rugbrød, tun, rødløg, advocado, champignon og parmasan = Uhm!
Jeg plejer at lave tunsalat sådan her: to dåser tun med olie (i vand bliver den ret hurtigt tør) to spiseskefulde mayo en skvis ketter et rødløg et nip cayennepeber og sort peber
5 kommentarer:
Hold op nogle lækre indbydende billeder :)
Mvh. Michelle-Marie
miss-michellemarie.blogspot.com/
Shiiit, hvor ser det lækkert ud det rugbrød dér! Hvad er det for noget? (sorry for nedern spørgsmål, er vild med din blog, keep ud the good work! ;))
voldsom lækker blog du har.
Jeg plejer at lave tunsalat sådan her:
to dåser tun med olie (i vand bliver den ret hurtigt tør)
to spiseskefulde mayo
en skvis ketter
et rødløg
et nip cayennepeber og sort peber
Meget basic basic :)
mvh
Mathias
Nå ja,der kan også proppes noget bladselleri i, for at give det ekstra knas :)
- Mathias: Tusin tak :-) Ja det er netop også sådan jeg laver det! :-) Bruger også helt tun i olie. Og ja bladselleri er så lækkert at komme i! ;-)
Send en kommentar