lørdag den 13. august 2011

En undskyldning og en tak

DSC02337.JPG_effected

Ofte så bryder jeg mig ikke om når en blogger undskylder for stilhed på bloggen – for det er jo deres lille frirum og indlægs-hyppigheden bør jo være fulstændig op til bloggeren selv, og ikke læserne. Alt andet er vist opskriften på en usund blog, tror jeg. MEN nu vil jeg altså tage mig den frihed at give jer en lille udnskyldning, eller skal vi sige forklaring. Nu har jeg nemlig ikke blogget i over en uge, og i et stykke tid knap så ofte som jeg plejer. Men har simpelthen været lidt uden inspiration den seneste tid, og synes virkelig heller ikke jeg har noget spændene at berette om, langt det meste af min tid bruges bare på arbejde. Men men, tror dog bare det er en periode, snart vil bloggen være fit for fight igen!

Og nu til takken – for selvom jeg selv synes min indsats har været noget middelmådig på det seneste, så er I jo nogle fantastiske trofaste og søde læsere, og består nu af så mange at der står “401” faste læsere i bunden af bloggen! Det er jo helt fantastisk, så vil meget gerne lige sige tak. Og nu skal jeg spørge jer om en ting:

Når nu jeg ikke selv ved hvad jeg skal blogge om, kan det jo være at I sidder inde med nogle forslag? På om der skal ske helt nye ting, eller om I blot kunne tænke jer at se mere af allerede eksisterende inlægs-typer?

Det blev da en ordenlig smøre, men havde lige brug for at skrive det, hav en fortsat god lørdag aften derude! :)

4 kommentarer:

R. sagde ...

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at se hvordan du bor :) De billeder jeg har snaget mig frem til, har nemelig været super inspirerende for mig!

Kan rigtig godt lide din blog, og jeg er enig: Det er så dumt når folk undskylder på deres blog.

God weekend! :D

Anonym sagde ...

Er meget enig med R. !! Det kunne være så fedt at se hvordan du boede! Og hvad med en spørgerunde? Hvor vi kan spørge dig om alt lige fra hvilke hårprodukter du bruger til hvor du ser dig selv om ti år? ;) Ellers kunne du vise hvad din gardarobe indeholder, du kunne f.eks gøre ligsom Sara fra "frk. Fusger" Hun har lavet en video hvor hun viser alt det tøj hun har fra monki (til ære for monki fordi monki butikken lukkede der hvor hun bor) Det kunne du evt. gøre, hvor du bare viste alt dit tøj? :) Saras video er lavet på en super fed måde, så her for du lige et link så du kan se den hvis du har lyst self. ;)
(http://fusagernekommer.blogspot.com/2011/03/monki-lukket.html)

Håber mine ideer kunne bruges, hvis ikke er det bare helt fino! :P

Ida sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig, at høre lidt om, hvad du skal lave i dit sabbatår og i fremtiden :-)

super fin blog du har!

Signe Sørensen sagde ...

Jeg synes det kunne være super fedt at se nogle af dine yndlings ting i din garderobe, og måske også hvis du har en teori om hvad enhver basis garderobe bør indeholde? Ellers bare fortsæt på samme måde :D Synes det er bedre med kvalitet end kvantitet (;