onsdag den 13. juli 2011

Music: Dante – Next to you

dfdfd


Har I hørt dette nummer af musikeren Dante? Kender slet ikke til ham kunstneren, men nummeret Next To You er virkelig fedt! Hørte det forleden blive spillet på p3, og har hørt det nonstop siden.

Lige for tiden kan det altså godt være at bloggen er lidt stillestående. Men min hverdag bugner altså ikke ligefrem med indlæg’s muligheder for tiden. Min familie tog på sommerferie i dag, og stort set alle mine veninder er også taget afsted på ferie, alt imens jeg er herhjemme og passer et fultidsjob. Det er en lidt speciel følelse, og føler mig ret voksen (og kedelig) Men misforstå mig ikke, jeg elsker virkelig mit job og har heldigvis nogle skønne kolleger, og det er så rart at have styr på hvad mit sabbatår skal bruges på, så jeg ikke står fulstændig vildredt efter sommeren. Men det er nu også lidt mærkeligt at komme hjem til et helt stille hus, og ikke rigtig at være i stand til at ringe til folk heller.

Nå, men jeg håber I nyder sommeren (trods det knap så skønne vejr) og gør jer selv den tjeneste at lytte dette nummer igennem!

2 kommentarer:

Anne Sophie Munk Jensen. sagde ...

Rigtig fed blog du har! Jeg glæder mig til der kommer mere fra dig, du har nemlig en ny fast læser herfra. Ville blive MÆGTIG glad hvis du ville kigge forbi min blog :-)

/ Anne Sophie - Annesophiemunkjensen.blogspot.com

Anso sagde ...

Det er altså pudsigt. Jeg er i fuldstændig samme situation! I hear ya sister ;-)