tirsdag den 10. maj 2011

Urbanears

Untitled.jpg_effected

I påskeferien mistede jeg min ipod…lad os lige holde to minutters stilhed. Det er simpelthen så irreterende og da jeg fik den i julegave har jeg kun haft den i 3 måneder. Så nu skal jeg ud og have købt en ny. Nogle gange synes jeg at det kan være lidt træls kun at have de små earphones, og jeg har i lang tid kastet lange blikke efter de stoe hørebøffer fra AIAIAI. De er så flotte men dog lige i den dyre ende. 

Så faldt jeg over disse fra Urbanears. Synes designet er super lækkert, og så koster de “kun” 450 kr. Derudover så fås de i 14 forskellige farver, så der burde jo være nogen for enhver smag. Find dem lige her Link.

6 kommentarer:

Frida Nørgaard sagde ...

Jeg er i hvert fald rigtig glad for mine Urbanears! Synes at det er lækker lyd, og flot og enkelt design - plus den lille detalje med at man kan plugge et andet sæt høretelefoner ind i dem - ret smart synes jeg :)

Johanne Emilie sagde ...

- Frida: Fedt at høre at de er gode! :-) Og hvor smart med det ekstra stik! :-)

Sophie Kjeldbjerg Mathiasen sagde ...

Jeg er også super glade for mine, jeg har også de sorte og har efterhånden haft dem i et år - de er stadig så gode som nye, og jeg er ellers ikke verdens bedste til at passe på dem! :-)

Freja Elbrandt sagde ...

Jeg har også et par, og er også utrolig glade for mine! Går ikke uden for en dør, uden dem om halsen :)
Kan klart anbefales!

//Freja
http://frejaesblog.blogspot.com/

Bethina sagde ...

De er da for seje! :D

Lou sagde ...

Det fortryder du helt sikkert ikke:) Jeg var så heldig at købe mine sidste år til 300kr - men da min kæreste så også ville have et par var de lige pludselig steget til 450kr. Må være den store efterspørgsel...

Det eneste jeg havde svært ved var at bestemme hvilken farve jeg skulle bestille dem i - de er jo super lækre alle sammen!