onsdag den 30. marts 2011

Suri in action

DSCN4702.JPG_effected
DSCN4705.JPG_effected
Så kan I da lige få lov at se dem på også! Åh, ville virkelig ønske at de ikke svuppede sådan! Det er stadig ikke helt perfekt med såler i.

Ok EDIT: De ryger tilbage til Nelly igen i morgen...konstaterede efter min tyvende tur rundt i køkkenet at det vist bare ikke bliver dem og mig. 

6 kommentarer:

cille sagde ...

fed blog! er blevet fast læser

kig hvis du får lyst
svedigtellernoget.blogspot.com

/cille

Kronsted sagde ...

Må jeg spørge om hvorfor de svupper i hælen?? Er de store i størrelsen?? Er selv på udkig efter noget lignende.

Kram

Ps. love your blog

Johanne Emilie sagde ...

- Cille: Tusind tak, og det vil jeg da gøre! :-)

- Kronsted: Nej jeg tror sådan set ikke de er så store i størrelsen, de passer bare ikke lige til min fod :-) Selvom det skærer mig i hjertet at sende dem tilbage!

MAB sagde ...

Man kan købe noget der hedder "antislip", som man klistrer i hælen, og som så holder fast på foden. Det fungerer rigtig godt, især til den slags sko :)

Sara Marie sagde ...

Arg, sådan har jeg det også med mine Suri fra nelly, men super godt tip i den sidste kommentar, er glad for jeg ikke sendte mine tilbage, for de er simpelthen så fede, bare utroligt mærkelige at gå i fordi de lige præcis "svupper" sådan. ps. super fed blog du har, vil følge med fast fremover :-)!

Astrid Emilie sagde ...

Halløjsa!
Det er en rigtig fin blog du har dig, er nu fast læser :). Jeg overvejer selv at købe skoene, men jeg er i tvivl med str. Hvad str, har du dem i? og hvad str. bruger du normalt? Tror du at man skal tage dem i en str. mindre end hvad man normalt bruger?

Mvh
Astrid