søndag den 27. marts 2011

Nelly flats

platformflats1
Pic: Acie LINK

329 kr. - Uh jeg er fristet! Jeg har prøvet de populære sko fra Won Hundred, og de var faktisk overraskende ikke lige mig, da jeg endelig stod med dem i hånden! Og så passede de slet slet ikke til min fod! Den ene størrelse var for lille, den anden for stor. Men disse sko fra Nelly kunne jeg derimod virkelig godt finde på at bestille hjem! Synes de er super fede.

Et minus ved Nelly.com er dog at deres sko altså ikke er i den bedste kvalitet. Har bestilt et par én gang før, og de gik i stykker efter første gang jeg brugte dem. Til gengæld har jeg derfor 60 kr. til gode inde på siden, som jeg fik tilbage da jeg klagede over kvaliteten sidste gang. Og med de 60 kr. bliver det kun til 269 kr. for dette par. Skulle man? Ah, screw it jeg gør det! Tror jeg. Hmm, hvad synes I?

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

nelly er den værste kvalitet der findes.
jeg har selv dem fra won hundred i brune, og de er fantastiske at gå i! hellere bruge flere penge på noget lækkert, istedet for at købe cheapy dårligt kvalitet.
- sofie

Johanne Emilie sagde ...

- Anonym: Det er nemlig det! Jeg synes Won Hundred var helt forfærdelige at gå i :) Og så passede de slet slet ikke til min fod :)

Freja Elbrandt sagde ...

Jeg har også prøvet dem fra Won Hundred, og ligesom dig, passede de heller ikke mig. Syntes helt klart at disse er en god erstatning! Det får mig næsten til selv at overveje at købe dem :)

/Freja
http://frejaesblog.blogspot.com/

Johanne Emilie sagde ...

- Freja: Det er godt at høre at det ikke kun er mine fødder der er mærkelig! :) Tror nemlig at også at fordi hælen på disse ikke er nær så vandrette som Won Hundred, vil jeg bedre kunne gå i dem :)

Caja Rasmussen sagde ...

Ja altså, jeg skal selv købe dem når pengene fra skat triller ind på min konto i løbet af imorgen ;)

- Caja, cajasays.blogspot.com

Caroline Hulbæk sagde ...

De er så fede! :-) jeg skal helt sikkert også have dem!
xx
Anewsituation.blogspot.com