torsdag den 17. februar 2011

Hjemvendt

I gå landede vi i Kastrup. Og puha hvor er det dog lidt kedeligt at være hjemme igen. Det er jo virkelig koldt! Til gengæld kan jeg nyde mine solbrune arme og ben, og et par lækre køb jeg gjorde mig dernede. Og så selvfølgelig at kigge billderne igennem. Det må nok siges at være en af de lækreste ferier jeg har haft, den stod bare på god mad, afslapning, timer på stranden og skønne oplevelser.

Jeg er vendt tilbage med en del billeder, og vil gerne blogge en masse af dem, så håder ikke I bliver trætte af dem. Dette indlæg står dog bare på billeder af lejligheden og stranden lige nedenfor. Nu vil jeg vende tilbage under dynen til de afsnit af Gossip Girl jeg har misset, i morgen eller lørdag vil jeg forsøge at nå at poste lidt flere billeder af turen, og mine køb. God resten af torsdagen!

DSC09406.JPG_effectedDSC09437.JPG_effectedDSC09468.JPG_effectedDSC09978.JPG_effectedDSC09458.JPG_effectedDSC09968.JPG_effectedDSC09450.JPG_effectedDSC09454.JPG_effectedDSC09546.JPG_effected

7 kommentarer:

NLR sagde ...

Velkommen hjem :-)
Og wauw, misunder dig turen. Det ser helt fantastisk ud på disse billeder! Jeg er enig, varmen må gerne komme til dk snart.

Trine sagde ...

Nej nej nej nej nej hvor ser det lækkert ud!!! Mums!

Anne Louise sagde ...

Velkommen tilbage!

Ville lige høre om du har modtaget præmien?

Johanne Emilie sagde ...

Anne Louise - Ja det har jeg! : ) Havde ikke internet på turen, men dern lå her da jeg kom hjem : )Tusind tak igen! : )

Caroline Hulbæk sagde ...

Hvor ser der bare fedt ud! :-)
xx
Anewsituation.blogspot.com

Butterfly, fly away sagde ...

Wauw, det ser super lækkert ud! Og velkommen hjem :-)

www.loudb.blogspot.com

Anne Louise sagde ...

Det var godt! :-) Håber du får glæde af det!