onsdag den 12. januar 2011

Winter cleaning

DSC09348.JPG_effected DSC09347.JPG_effected DSC09352.JPG_effected DSC09354.JPG_effected DSC09359.JPG_effected DSC09360.JPG_effected DSC09349.JPG_effected DSC09362.JPG_effected

Et par (eller rettere en del) snapshots af mit værelse. Min søndag blev nemlig brugt på på først en omfattende rengøring af mit værelse. Bagefter malede jeg væggene, med et nyt lag hvidt maling, da de var blevet ret beskidte efterhånden. Og til sidst stod den på en omfattende omgang oprydning. Så lige nu er mit værelse i god stand, men når først skole, lektier og bare generelt hverdagen tager rigtigt fat, holder det nok ikke så længe. Men lige nu nyder jeg det!

19 kommentarer:

Caroline Hulbæk sagde ...

Hvor ser det fedt ud med diskokuglen og smykkeskrinet!
xx
Anewsituation.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hvor er den holder, som bl.a. dine neglelakker står i, fra? :)

Johanne Emilie sagde ...

- Caroline: Mange tak! :)

- Anonym: Den er faktisk fra Netto :) Jeg tror at Nomess har lavet noget lignende :)

Gunilla sagde ...

Ååh det kan jeg godt forstå, at du nyder det! ;) Du lyder sørme også effektiv, må jeg sige;) Smykke- og sminkeopbevaringen, og dit værelse generelt, ser rigtig lækkert ud, synes jeg ;)
/Gunilla

Anonym sagde ...

Elsker det! Gid mit værelse så sådan ud..

Mia sagde ...

Det ser sørme fint ud. Hvor er dit smykketræ fra? Jeg er synes nemlig det er svært at finde et, hvor der rent faktisk er plads til nogle smykker - som der er på dit.
/Mia :)

Johanne Emilie sagde ...

- Gunilla og Ditte: Tusind tak! Jeg er også rigtig glad for det :)

- Mia: Smykketræet er faktisk fra Urban Outfitters. Købte det dog i New York, ved ikke om det har været i butikkerne herhjemme. Men der kan nemlig være mange smykker på! :)

Sibilla sagde ...

Wow, du har et fedt værelse Johanne! Elsker det ;)

Rix og Mill sagde ...

Elsker dit smykkeskrin!


rixogmill.blogspot.com

Mille sagde ...

Hvor har du egentlig købt den der makeup beholder og smykkeskrinet? Ud for billederne ser dit værelse super hyggeligt og flot ud

Johanne Emilie sagde ...

- Mille: Tak skal du have! :) Begge ting er faktisk fra Netto :) Jeg tror helt sikkert at du kan finde noget lignende fra Nomess :)

Anonym sagde ...

Super fedt værelse,
Hvor er dit lækre sengetøj fra??
- Stine

Johanne Emilie sagde ...

- Anonym: Tak! : ) Det er fra Ferm Living : )

Anonym sagde ...

hej, hvor er de dejlige "metal" bøjler fra?

Johanne Emilie sagde ...

- Anonym: Hmm det kan jeg faktisk ikke huske! : )Men måske man kan få nogen ligende i Ikea? Hay har dem i hvert fald også : )

Julie Bergmann sagde ...

Hej du, hvor har du købt den der holder til makeup, og hvad kostede den? :-)

/Julie Bergmann

Josefine sagde ...

hvor er det et skønt værelse!
hvor er din J lysestage fra?

:-)

Johanne Emilie sagde ...

- Julie B: Den er fra Netto, købt for et stykke tid siden : ) Men prøv at kigge hos mærket Nomess efter noget lignende : )

- Josefine: Den er faktisk købt på Ærø, hvor vi har sommerhus. Jeg ved desværre ikke hvilket mærke den er fra, men den er del af et sæt med et J U L : ) Kan forestille mig den skulle være at finde hos butikker der også ligge onde med mærker som Ferm Living og Lisbeth Dahl f.eks. : )

Rasmus Wegner sagde ...

Fedt, fedt, feeedt!
- Bruger du en speciel linse, eller redigere du dine billeder? Eller har du bare lagt dem ind uden at gøre noget? Der er et eller andet fedt ved dem, jeg ikke helt kan beskrive..