fredag den 14. januar 2011

Indlæggelse

Oh land - Heavy Eyes
Fallulah - Out of it

Kunne ikke helt blive enig med mig selv, om jeg ville skrive det her på bloggen. Men tænkte at jeg nu alligevel ville fortælle lidt om hvordan de sidste to døgn har været for mig. Torsdag nat blev jeg nemlig indlagt på hospitalet, fordi jeg led af nogle helt utrolige mave smerter. Og så fulgte der ellers en nat med jeg ved ikke hvor mange undersøgelse og konstante smerter. Heldigvis for morfin! Det må simpelthen være det mest geniale smertestillende stof der er opfindet. Jeg nød det i hvert fald den nat. Lægerne startede med at undersøge mig for blindtarmsbetændelse, men til sidst fandt de ud af, at jeg havde en meget stor syste i underlivet. Derfor blev jeg akut opereret torsdag formiddag. Jeg kom hjem fra hospitalet i dag, og er lidt øm, men har det elles rigtig godt. Så derfor er der altså ikke blevet blogget i går og i dag  - til gengæld har jeg fået læst en masse (!) sladderblade, og lige nu ligger jeg på sofaen med en god film og Cola Zero! : )

Nå, men det var faktisk ikke kun det jeg ville skrive om. Der er jo P3Guld i aften og jeg glæder mig virkelig meget til at se det! Elsker det show. Jeg glæder mig især til at se Oh Land og Fallulah. Det skal nok blive sjovt at se. God fredag aften!


10 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Håber du er okay igen :-)

Sophie sagde ...

Jeg håber at du er ok efter operationen. tak for tippet om P3guld, havde helt glemt at det var idag!

Laura sagde ...

Åh, det må have været skræmmende. Håber, du er i orden igen!

Anonym sagde ...

Av av, god bedring!

Caroline Hulbæk sagde ...

God bedring! Og thumbs up for fallulah :-)
xx
anewsituation.blogspot.com

Ida Marie sagde ...

Det må jeg nok sige... hold da op! Jeg ønsker dig virkelig god bedring :)

Sibilla sagde ...

God bedring, håber du har det godt nu :) Har skrevet P3 Guld ind i kalenderen for et stykke tid siden og glæder mig og i den grad til at se Fallulah, skal til hendes koncert i år! :)

Nicoline. sagde ...

Sikke et chok med den cyste! Uhyggeligt så pludselig, sådan noget kan ske. Jeg har selv oplevet noget for et par måneder siden, der krævede operation samme dag, som jeg gik til lægen. Og jeg var så bange, fordi det gik så hurtigt. Som en læge på sygehuset sagde til mig: "Man ved aldrig, hvad dagen bringer, før solen går ned". Rigtig god bedring i hvert fald! Jeg kommer, du kommer dig hurtigt og ikke har flere smerter [:

Johanne Emilie sagde ...

Tak for alle de søde ord! :)

- Nicoline: Ja det er lidt skræmmende så hurtigt sådan noget kan gå! Men jeg har det heldigvis allerede meget bedre :)

Line sagde ...

Rigtig god bedring ,kom dig hurtigt Johanne Emilie!