lørdag den 29. januar 2011

New in: E.L.F Make-up

DSCN4629.JPG_effected

Min veninde opdagede make-up mærket E.L.F for et stykke tid siden, og var meget begejstret! Så jeg måtte jo lige afprøve det, og bestille lidt derfra. Har endnu ikke brugt pudderen, eller penslen endnu, men hvis det er bare så halvt så godt som jeg hørt at det bestemt pengene værd. For prisen må nemlig siges at være det bedste! Alle deres pensler koster omkring 12 kr., og mineral pudderen her, koster ca. 30 kr. for en lille dåse, og 50 kr. for en stor!

Så deres hjemmeside er klart et beøsg værd, alle deres produkter ser super lækre ud! Find dem lige her LINK. Skriver nok lige lidt om hvad jeg synes om mine produkter, når jeg har fået afprøvet dem.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

er det ikk lidt dumt at du ligger din adresse ud på nettet så alle kan se den?

Frida Molsted sagde ...

Hvordan kan du bestille hjem til Danmark? Jeg prøvede for et par dage siden at bestille noget fra deres hjemmeside, men da kunne jeg ikke se at de leverede ud af U.S.A? Det ville være skønt hvis du kan sige mig hvad du gjorde, da jeg har hørt meget godt om mærket - og nu også din anbefaling med :)

Johanne Emilie sagde ...

- Anonym: Jo meget faktisk! Tak fordi du sagde det, jeg tænkte ikke lige over det : )

- Frida: Hvis du følger mit link, så burde der ikke være problemer med det, for der kan du sagtens få sendt til Danmark. Her skal du bare vælge Europe, når du bliver bedt om at vælge Delivery : )

Frida Molsted sagde ...

Hurra! Tusind tak for det - nu virker det :)

Cecilie sagde ...

Sikken et fint tip - tak
Cecilie

Frederikke Geisler sagde ...

jeg har lige været inde og bestille 8 fine sager derinde! super lækkert tip!
dødlækker blog!

Anonym sagde ...

Har du fået prøvet børsten? For jeg overvejer kraftigt at købe nogle, men jeg er lidt skeptisk om de er så gode, når de er så billige?
btw, utrolig lækker blog :D

Johanne Emilie sagde ...

- Anonym: Ja børsten er utrolig god! : ) Når min konto overstiger de nuværende 10 kr., køber jeg også nogle flere selv : )

Tanja elisabeth sagde ...

Lille tip: så findes der en UK sur os!! Det er fantastisk, er speciel vild med push up covers!!

Anonym sagde ...

Hej! super fin blog! har du prøvet mineral boosteren endnu? kunne rigtig godt tænke mig at vide om den er anvendelig til prisen?:)