lørdag den 4. juni 2011

Studenterønsker 2011

Untitled2
1. Vase: Thora Finnsdottir “Honkabell” 2. Gyngestol: Eames “Armstol (RAR)” 3. Skål; Hay “Chrushed Bowl” 4. Stol: Hay “About a Chair” 5. Ring: Line & Jo “Miss Ravina” 6. Solbriller: Ray-Ban “Original Round” 7. Ring: Georg Jensen “Moonlight Grapes” 8. Lampe : Muuto “Cosy in Grey” 9. Lampe: Norm “Milk” 10. Glas: Holmegaard “Future” 11. Bord: Hay “Tray Table Medium Square” 12. Øreringe: Zara Voight “Plissé, Dark Smokey Golden Metal” 

Da jeg, og formodentlig mange af mine læsere, bliver studenter nu her lige om lidt, tænkte jeg at jeg ville lave dette indlæg med nogle forslag til studentergaver. Min mor er I hvert fald begyndt at rykke mig, og hun vil gerne at det skal være noget jeg kan beholde mange år frem. Jeg havde faktisk ikke selv tænkt på at jeg blev nødt til at sammensætte en decideret ønskeliste, men det er altså blevet efterspurgt! 

Synes det er lidt svært med de der ting, som du skal kunne have i mange år. Det er meget nemmere at finde lige-nu-og-her-ønsker, men jeg synes jeg har ramt det meget godt. Især ønsker jeg mig Thora Finsdottir vasen, den grå Muuto glas lampe og Eames gyngestolen. 

Disse er faktisk også mine fødselsdagsønsker, da jeg bliver 19 d. 29 juni. Det er jo også lige om hjørnet!

7 kommentarer:

By Camilla Sørensen sagde ...

Kan godt forstå du ønsker dig alle de ting, de er jo fantastiske!

http://iwillfollowyou-c-s.blogspot.com/

Johanne sagde ...

Årh, hvor er det nogle fede ting! Ønsker mig også Eames stolen.

I øvrigt, hvor lang tid siden er det, du købte dit sengetøj fra Ferm Living og hvor henne? Og kan du fortælle mig hvad modellen på den sølv lampe fra Ikea, du har, hedder?

Johanne Emilie sagde ...

- Johanne: (sejt navn ;) Det er godt og vel et år siden, jeg købte det i Bahne, måske de stadig har det? Jeg ved desværre ikke hvilken model lampen er, men de har den altid i butikkerne :-)

Nikoline Sofie sagde ...

Nu har jeg læst din blog i nogle måneder, og jeg må sige, at det er en af mine yndlingsblogge! Hvordan har du fået overskriftsstregen? :)

//Nikoline

www.nikolinesofie.blogspot.com

Johanne Emilie sagde ...

- Nikoline Sofie: Wow, det er jeg virkelig glad for at høre! :-)

Jeg har fulgt den guide som Pernille fra Pagik.dk ladge ud for et stykke tid siden. Du kan finde den her:


http://pagik.blogspot.com/2010/01/layout-guide-hvordan-er-det-liige-man.html

Nikoline Sofie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Johanne sagde ...

Fedt, tak for svaret!
Og ja, det fedeste navn ever! ;)