tirsdag den 14. juni 2011

Studenterkjole

Nu er der kun 8 dage til at jeg bliver student, og derfor skal jeg jo have fundet en hvid studenterkjole – og det er altså mega svært! Faktisk skal jeg bruge i hvert fald to hvide sæt, for der er både studentermiddag og translokation. Alle de hvide kjoler jeg er stødt på I butikkerne er overhovedet ikke min stil. Mange af dem er I sådan en slags bondekjole-stil, i krøllet stof toppet med et ordentlig læs blonder. Og ofte ser hvide kjoler meget billige ud. 

Allerhelst ville jeg bare hoppe i nedenstående sæt; et par lækre sandaler, sorte denimshorts og en oversized hvid t-shirt. 

sæt2

Det tror jeg dog ikke er fint nok til  f.eks. translokationen, så jeg kastede mig over samtlige netshops. Og på Nastygal.com stødte jeg faktisk på en kjole som faldt I min smag. Den er ikke særlig fin, ret low-key men mon ikke det ser meget godt ud sammen med mine Minimarket wedges?

sæt3
Nu venter jeg bare på at den skal komme med posten, og hvis den passer så tror jeg at ovenstående sæt ryger på til studentermiddagen. Og mht. translokationen så overvejer jeg at bruge de hvide shorts jeg købte i H&M, Link. De er nemlig ret fine.

Har I fundet jeres studentertøj?

18 kommentarer:

Anna Dinesen sagde ...

Ellers så skulle du kigge på Bubbleroom.dk, der der virkelig nogle fine hvide kjoler :)!!

http://annadinesen.blogspot.com/

Sibilla sagde ...

Åh begge outfits er jo fantastiske! Nu er der laaaang tid til jeg bliver student, men jeg synes nu ikke det øverste sæt er for "u-fint", det er ret nice og råt, og det kunne du sagtens tage på til middag, men altså både shortsene, og de to sæt er fantastiske! :) Gode fund! hvor er det sorte tøj fra? :)

Camilla Laursen sagde ...

Hvor er den oversize t-shirt fra?

EMMA sagde ...

Hvor er de sorte shorts fra? :)

Hanne sagde ...

Åhh jeg har købt den hvide silketop i sidste måned og er altså bare SÅ glad for den. Den sidder SÅ fint (se evt. min blog). Og silken er så fin at selvom det bare er en tee, så er man altså flot klædt på. Det kan 100% gå til formålet... køb køb køb!
:)

Jenny Tran sagde ...

jeg elsker dine wedges sko, hvor har du fundet dem? :)

- www.jennytran2.blogspot.com

Caja GR sagde ...

Du må meget gerne lave et indlæg omkring at købe tøj fra Nastygal - det er jo fra USA, så jeg er selv bange for, om der kommer told på? Ville være lækkert, hvis du kunne fortælle lidt om det bagefter :-)
Og mht. studentertøj, så hopper jeg selv i hvid blazer, hvide shorts og hvid top til translokationen, og dagen, hvor jeg bliver student, har jeg fundet en fin, enkel hvid kjole ;-)

- Caja

Johanne Emilie sagde ...

- Anna Dinesen: Tak, den vil jeg da tjekke ud! :-)

- Sibilla: Måske du har ret, og mon ikke jeg kan grave noget lignende frem fra gemmerne ;-) Shortsne er fra J Brand, fundet på netaporter.com, (de er desværre meget dyre) og t-shirten er fra Kokoon :-)

- Camilla Laursen: Den er fra Kokoon :-)


- Emma: De sorte shorts er fra J Brand, fundet på netaporter.com og de er desværre vildt dyre! :-)

- Hanna: Uh er det rigtigt, heldige dig ;-) Har overvejet at købe den i laang tid :-)

- Jenny Tran: De er fra Minimarket købt på Nelly.com, du kan finde dem lige her :-)


http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/festsko/mini-for-many-941/wedge-canvas-906003-14/

Johanne Emilie sagde ...

- Caja: Ja det vil jeg helt sikkert, og også selv lidt spændt på om der kommer told på :-) og ja, jeg har godt se dit outfit på din blog :-) Det ser også super godt ud! :-)

Sabrina sagde ...

Hvor er den mørke top på første billede fra? :)

Anonym sagde ...

Hvor er sandalerne fra? :)

Caroline97 sagde ...

Hvor er ringene fra billede nr 2 fra? :)

Johanne Emilie sagde ...

- Caroline97: De er fra Fashionology :-)
-
Sabrina: Den er fra Alexander Wang :-)

- Anonym: Sandalerne er fra Alaïa, fundet Netaporter.com :-)

Anne Louise sagde ...

Bh'en, er det ikke den fra Alexander Wang, ikke? Ved du om man kan købe den nogen steder?

Johanne Emilie sagde ...

- Anne Louise: Jo det er den, men jeg ved faktisk ikke om den stadig fås. Jeg havde den bare "liggende" på min computer, faldt over den for lang tid siden :-)

Anonym sagde ...

Åh jeg kan virkelig relatere til det! Bliver student tirsdag og har brugt 100 år på at finde noget hvidt, der ikke var overlæsset med klamme syntetiske blonder. Jeg endte med en enkel buksedragt fra Wood Wood i stedet :-)

Anonym sagde ...

hej, fin blog.
hvor er ringen på første billede fra :)?

Johanne Emilie sagde ...

- Anonym: Tak! :) Den er fra Line&Jo :)