torsdag den 30. juni 2011

Siden sidst

Har den stået på endnu mere studenter tat tam og så er jeg fyldt 19! Havde nemlig fødselsdag i går. Det er lidt mærkeligt at tænke på, jeg føler mig sgu lidt gammel nu. Jeg fik en fin gave af mine forældre, viser jer den snarest!

Lige nu sidder jeg i mit sommerhus på Ærø med min veninde Josephine. Vi tænkte det ville være rart med et par dages ren afslapning oven på studentertiden og nu hvor mange er taget på Roskilde. Vi kørte i morges og efter en hyggelig mini roadtrip og en (ret så vippende færgetur) har vi smidt os på sofaen med gode bøger og laptops. Lækkert!

Og så har jeg glemt at fortælle jer noget! Det er en ret god nyhed faktisk – jeg har nemlig fået et job! Har sendt ansøgninger ud og været til jobsamtaler i læseferien, og tredje gang er jo lykkens gang for, for hos den tredje virksomhed jeg var til samtale hos, fik jeg jobbet.  Det er rigtig dejligt, nu har jeg styr på hvad det næste år skal bruges til. Så skal jeg nyde at have faste arbejdstider, tjene en god løn og have fritid uden lektier. Det bliver skønt! Dog starter jeg allerede på mandag, så jeg har i år haft 1½ uges sommerferie. Men man kan jo ikke altid tillade sig at være kræsen, så sådan er det!

DSC02271.JPG_effected DSC02268.JPG_effectedDSC02269.JPG_effected DSC02275.JPG_effected

9 kommentarer:

Anne Louise sagde ...

Stort tillykke med det hele søde Johanne! Både huen, fødselsdagen og jobbet! Hvor skal du arbejde?

Laura sagde ...

Tillykke med det hele !!! <3

/triflesandgiants.blogspot.com

Emma sagde ...

Det kører for dig! - tillykke. ;-)

// Emma. - www.the-black-one.blogspot.com

Clara sagde ...

Uha, tillykke med det alt sammen! (-:
Må man spørge, hvad du skal lave?

Puk ♥ sagde ...

Tillykke med jobbet!
-og hvor lyder det bare hyggeligt med en tur i sommerhus :)

Johanne Emilie sagde ...

Tak, hvor er I søde! :) Jeg har fået et piccoline job hos en farmaceutisk virksomhed. Det lyder som nogle ret spændene arbejdsopgaver, og virkede som et fedt arbejdsmiljø, så jeg glæder mig virkelig til at starte! :)

Sofie Kølbæk sagde ...

Jeg har selv brugt en lidt forlænget weekend, sammen med nogle dejlige veninder. Det er bare skønt! :-) Tillykke med fødselsdagen og jobbet!
Knus Sofie.

Nicoline. sagde ...

Stort tillykke med både fødselsdag, hue (i den eneste rigtige farve ;) ) og job - det lyder som et dejligt et af slagsen. Jeg kan love dig for, at man nyder sådan et år uden lektier :D

Johanne sagde ...

Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen, jobbet og huen! :-) Det lyder bare skønt det hele!

// www.goldenfashiondreams.blogspot.com