mandag den 2. maj 2011

This week…

DSC01582.JPG_effected
….kommer jeg til at sidde virkelig lang tid ved mit skrivebord, for jeg har ikke mindre end 4  afleveringer for. Og ingen af dem er færdige endnu, så lige nu sidder jeg og skriver engelsk stil, og senere (læs: i nat) skal jeg lave samfundsfag. Det var egentlig bare det jeg lige ville logge ind og skrive om, ikke specielt spændende, men så kan jeg jo lige anbefale en sang nu jeg er her. Nemlig nummeret Scared of the Dark af Adam Tensta. Det kan jeg virkelig godt lide for tiden.OG så vil jeg lige fortælle at jeg brugte aftenen i går på at sammensætte en ruteplan til vores vogntur til sommer. Det er virkelig urealistisk at tænke på at jeg er student til sommer. Men også ret dejligt.

6 kommentarer:

Caja GR sagde ...

Må jeg spørge, hvad du har brugt til at lave ruteplan med? Jeg har nemlig det problem, at jeg selv skal have lavet en rute, men ikke kan få beregnet ruten, da vi max på køre 40 km i timen. Hvad har du gjort? :-)

- Caja, cajasays.blogspot.com

Johanne Emilie sagde ...

Det var en meeget langsommelig process :) Jeg slog alle adresserne op på krak så jeg fik styr på hvor nøjagtigt de lå - Og så prøvede jeg mig bare frem :) Gjorde ikke noget specielt, prøvede bare at få det planglagt så der ikke er alt for stor og alt for kort afstand mellem husene :) Men det tog også 3 timer at lave ;)

Caja GR sagde ...

Men har du så taget højde for en specifik hastighed? :) Det er nemlig der, mit problem ligger i ;)

Johanne Emilie sagde ...

Nej faktisk ikke såiceilt. Har tænkt på at vognen jo kommer til at køre langsomt, men har ikke taget højde for det som sådan. Nu bliver jeg faktisk helt nervøs for om det er en ok ruteplan ;-)

Mette sagde ...

Pyha, du kommer ligesom mig til at sidde foran computeren.. Men vi kommer nok gennem det :) Er forresten vild med dit bloglayout. Er der noget særligt du har gjort? :)Kig forbi?

Cecilie Andersen sagde ...

Lækker blog!
Du har nu fået dig endnu en fast læser :o)

http://cccillesverden.blogspot.com/