fredag den 20. maj 2011

Small Captures

DSC01917.JPG_effectedDSC01937.JPG_effected DSC01967.JPG_effectedDSC01921.JPG_effected DSC01926.JPG_effectedDSC01928.JPG_effectedDSC01919.JPG_effected DSC01932.JPG_effectedDSC01941.JPG_effectedDSC01965.JPG_effectedDSC01951.JPG_effected DSC01960.JPG_effected
 
Har indtil videre nydt min fridag på at sove længe, få ryddet lidt op, lavet hårkur, set sæsonafslutning på Greys Anatomy (argh hvad skal jeg nu gøre indtil septemper?!) og fotograferet…

8 kommentarer:

NLR sagde ...

Sikke nogle fine billeder!
Så simpelt, men så smukt :-)

xx

Emma sagde ...

Hvor er det flot sat op! :-)

-Emma.
www.the-black-one.blogspot.com

Puk ♥ sagde ...

flotte billeder! elsker din buddha! :)

Anonym sagde ...

Fede billeder!
den der "make-up kasse", hvor du har neglelak og sådan i, hvor er den købt?:-)

-Stine

Sibilla sagde ...

Jeg leder efter nogle gode hørebøffer og overvejer også om dem fra Urban skal være mine nye venner, vil du anbefale dem og er de gode med lyden osv?
:)

Johanne Emilie sagde ...

- Anonym: Den er købt i Netto :) Men der er jo mange designfimaer der laver ting i plexiglas, så det burde være muligt at finde en der ligner :-)

- Sibilla: Ja det er virkelig nogle gode høretelfoner! :-) Men synes dog lige man skal være opmærksom på at de ikke er særlig store. Altså jeg har enormt små ører, og hvis man har normalt størrelse ører ved jeg ikke om de vil slutte helt tæt :-) Men udover det er de virkelig gode, lyden er vildt fed :-)

MariaDue sagde ...

Hvor ser der fint ud :)

sarah sagde ...

hvilket kamara bruger du, og er det med en dyre linse?

virkelig flotte billeder! og så er jeg bare helt vild med din blog :D