mandag den 30. maj 2011

Never again

Aldrig nogensinde mere AT! Det er ret fedt at kunne sige det. Jeg var nemlig til min AT-eksamen i dag. Jeg fik 7. Egentlig er det jo okay, for jeg har virkelig kæmpet med den her opgave, og har haft så svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg havde arbejdet med samfundsfag og dansk, og samfundsfag gik smadder godt, men dansk delen haltede lidt – derfor blev det ikke til en højere karakter.

Men tusind tak, igen, til jer der svarede på min undersøgelse, det er var så fedt! Jeg kunne virkelig bruge svarene, og min lærer synes rigtig godt om den :-)

Efter min eksamen tog jeg hurtigt til Lyngby, følte jeg havde brug at komme lidt ud! Købte dog ikke noget, har kun 42 kr. på kontoen. Ret sørgeligt. Har lige spist lækker sushi, vi fejrede at AT er overstået,0g nu vil jeg så lidt Jamie Oliver i sofaen med min mor.

DSC01986.JPG_effected

6 kommentarer:

Anso sagde ...

I hear ya'! Jeg var også til AT-eksamen idag og det er bare så godt, at det er helt slut med det nu!

- Anso

lovelyFASHION sagde ...

Flot karakter!

MariaDue sagde ...

Tillykke med det. Det er bare rigtig flot :)

Julie'Kristine sagde ...

Hvor er du sej!

xx

Camilla Olsen sagde ...

Kære Johanne,

Først og fremmest tillykke med karakteren og det faktum at du ikke skal kæmpe mere med AT. Og så er jeg i øvrigt ivrig læser af din fine blog - hold endelig den gode stil.

Så vidt jeg har kunne læse mig til, ligger vores AT-projekter ret tæt indholdsmæssigt. Af den grund, ville jeg spørge om du måske kunne uddybe hvad der haltede ved din dansk del? Den frygter jeg nemlig selv.
Jeg kan sagtens forstå dig, i tilfælde af at du ikke har lyst til det - men nu ville jeg alligevel give det et forsøg.

- Camilla.

Johanne Emilie sagde ...

- Anso: Ja det er bare for fedt! :-)

- lovelyFashion, MarieDue, Julie´Kristine: Tak, hvor er I bare søde! :-)

- Camilla: Tusind tak, fedt at høre at du synes om bloggen! :-)

Ja, det er helt fint du spørger :-) Jamen i min dansk del skulle jeg lave en kommunikationsanalyse af Helle Thorning i udvalgte medier. Men jeg kom simpelthen bare ikke grundigt nok omkring det :-) Min dansk censor synes ikke jeg havde godt nok styr på f.eks. virkemidler og appelformer! :-) Så hvis du har om noget der minder om mit AT-emne, så skal du bare have styr på de ting :-)

Held og Lykke! :-)