tirsdag den 17. maj 2011

Afslutning

Puh I aner ikke hvor træt jeg lige nu. Os 3.g’ere havde skole afslutning i dag, og det har virkelig været en følelsesladet én af slagsen. For første er det altså virkelig svært at tænke på ikke at skulle se hele min klasse hver dag længere. Og generelt bare hele gymnasiet. For det andet blev både vores karekterer og mundtlige eksamener offentlig i dag. Og egentlig har jeg været meget heldig med mine eksamener, for jeg slap nemlig for mundtlig fysik hvilket er super godt! Til gengæld skal jeg op i mundtlig oldtidskundskab, dansk, historie og samfundsfag. Det er tre A-fag! Det bliver altså lidt af en sej omgang. Men jeg glæder mig til d. 22 juni! Dér får jeg nemlig eendelig hue på.

Men altså ellers var det en rigtig hyggelig dag. Alle 3.g’erne spiste morgenad i kantinen og bagefter blev der danset folkedans inde i salen. Og nåja, hvis I undrer jer over de mange blå-klædte mennesker, er det fordi at der er tradition for at hver klasse skal iklæde sig en forskellig farve. Min klasse havde fået sort, så det krævede ikke så meget overvejelse imorges.

DSC01889.JPG_effected-001DSC01887.JPG_effected-001 DSC01888.JPG_effected

2 kommentarer:

JD sagde ...

Rigtig fin blog du har :-)
Jeg har nu blevet en af dine faste læsere :-)

http://www.dotheglitter.blogspot.com/

LAURA CHRISTENSEN sagde ...

Hey! Nice blog! Tillykke med huen (næsten) :D Ville gerne følge dig, men af en eller anden grund popper det lille skilt ikke op hvor jeg skal trykke "done" - men det kommer nok! Jeg vil i hvert fald gerne følge din dejlige blog! Kys Laura
www.laura-christensens.blogspot.com