lørdag den 2. april 2011

Lørdag i byen

DSC00761.JPG_effectedDSC00764.JPG_effected-001DSC00784.JPG_effected-001DSC00766.JPG_effected
Har brugt hele dagen inde I byen med min mor. Det var så hyggeligt, og det var også lang tid siden jeg har haft en rigtig tøse shoppedag med min mor. Jeg fik købt en cardigan agtig sag fra Just Female. Har faktisk manglet sådan noget langt og oversize. Og så har jeg købt den lækreste (!) skjorte i Whyred. Stoffet er helt ubeskriveligt blødt og silkeagtigt. Uf, jeg kunne købe mig fattig i den butik – og helt ærligt, de pakker endda dine køb ind i silkepapir, what’s not to like?

I går aftes var jeg med et par veninder i biografen for at se No Strings Attached. Havde set den før, men det gjorde ikke noget at se den for anden gang, for den er simpelthen så sød, god og sjov! Kan virkelig anbefale den.

Nu skal jeg rydde op, for af en eller anden grund har mit tøj valgt at placere sig rundt omkring på mit værelse – alle andre steder end nede i min kommode. Jeg vil gøre med denne sang spillende imens, for man kan da ikke andet end holde af at høre den.


Veronica Maggio - Jag Kommer

5 kommentarer:

L. fra VG sagde ...

Må man spørge hvad skjorten kostede? :) den ser nemlig rigtig lækker ud!

Johanne Emilie sagde ...

Det er den også! ;-) Den kostede 1000,- :-)

Anonym sagde ...

Hvordan kan du have råd til alt det dyre lækre tøj -får du det af dine forældre, eller arbejder du rigtig meget :)?

Emma sagde ...

Hej! Super god blog, med flotte flotte billeder. Jeg er lige blevet fast læser! Kig forbi min blog hvis du har lyst :-)

Emma fra www.emmasilke.blogspot.com

Johanne Emilie sagde ...

- Anonym: Haha det var da skønt at du synes jeg har lækkert og dyrt tøj! For det har jeg faktisk ikke - størstedelen af mit tøj er blot fra H&M, Cos ovs. Dette var virkelig en undtagelse! :-)Jeg arbejder ikke så meget, lever mest af min SU, og så var jeg så heldig at jeg fik en ordentlig sjat tilbage i skat :-)

- Emma: Tusind tak, det er jeg glad for du synes! :-) Vil da kigge forbi :-)