lørdag den 19. februar 2011

Dubai#2

DSC09580.JPG_effectedDSC09565.JPG_effectedDSC09619.JPG_effectedDSC09652.JPG_effectedDSC09644.JPG_effectedDSC09726.JPG_effectedDSC09678.JPG_effectedDSC09703.JPG_effectedDSC09646.JPG_effectedDSC09733.JPG_effectedDSC09654.JPG_effectedDSC09821.JPG_effected
Om søndagen havde vi bestilt billetter til at komme op i en bygning kaldet Burj Khalifa. Det er verdens højeste bygning, og på dansk kaldes den også Nålen. Det var virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for at vi gjorde det! Specielt taget i betragtning af at billetterne kun koster omkring 150 kr.

Bygningen ligger i sammenhæng med Dubai Mall. Og Dubai Mall er kæmpestort! Derfor var det også rimelig problematisk da taxechuafføren ikke vidste hvor han skulle sætte os af, og vi måtte derfor spurte gennem mall’et for at komme hen til receptionen hvor vi skulle hente biletterne i tide. Men det lykkedes os at finde det, og efter at være kommet igennem security, blive fotograferet (man skulle virkelig igennem lidt af hvert) stod vi endelig i kø foran de to elevatorer der ligger i den del af bygningen. Da vi kommer ind i elevatoren begyndte jeg at blive lidt nervøs. For vi skulle virkelig højt op! Nærmere bestemt 124 etager. Det var ret underligt at opleve elevatoren, for den havde de virkelig pimpet som et andet diskotek. Derudover fandtes der også kun to knapper i den: Ground og 124. Ikke mange valg. Manden der stod derinde og kørte gæsterne op og ned, fortalte at turen kun tog 60 sekunder. Og jeg skal da lige love for at man kunne mærke både den store højde og farten, for vi havde nærmest propper i ørene resten af dagen.

Men det var så smukt da vi endelig kunne træde ud på dækket, selvom jeg faktisk ikke turde gå helt hen til glasset lige i starten.  Men jeg overvandt min frygt, og det var bare helt utroligt smukt deroppe! Det kan virkelig anbefales at tage op i Burj Khalifa hvis nogen står og skal til Dubai på et tidspunkt.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er det sindssygt flot - men jeg ville nu spørge hvor du ahr anskaffet dig de bukser du har på, på billederne? :-)

Johanne Emilie sagde ...

De er fra Whyred : ) Men jeg købte dem på udsalg i sommers, så de er nok desværre ikke til at få fat på længere

Anne Louise sagde ...

Hvor ser de fantastisk ud Johanne Emilie!

Ved du hvor din venindes kjole er fra?

Anne Louise sagde ...

Jeg mente selvfølgelig det. ;-)

Johanne Emilie sagde ...

Tak! : )Den er fra Acne : )Måske jeg kan få hende til at grave et link frem : )

Anne Louise sagde ...

Det kunne være vildt lækkert