onsdag den 26. januar 2011

Thirteen days to go

dubai5.jpg_effected-002dubai6.jpg_effected-001

Er så glad for tiden, for om 13 dage flyver jeg til Dubai! Rejser derned med tre venner, Julie, Lasse og Annika. Vi skal bo i Julie’s families lejlighed, der ligger lige ned til stranden. Det bliver simpelthen de skønneste 7 dage, og det bliver ubeskriveligt dejligt at komme ned til sol, afslapning og 30 graders varme! Der skulle gerne være internet dernede, så der komme nok et par ferieopdateringer af de dejlige omgivelser.

Billederne er fra da jeg var I Dubai med min familie sidste år.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej! Din blog er virkelig fin og sød. Må jeg spørge hvilket tema du bruger? og hvordan du får den sorte bjælke på i hvert indlæg? Jeg roder rundt med blogspot, og kan slet ikke finde nogle gode guides til hvordan man får lige præcis dette design. Tak på forhånd! :)

Johanne Emilie sagde ...

Tusind tak! : ) Jeg tror nok at skabelonen oprindeligt hed minimal :) Og ellers så prøv at kigge Pagik's guide igennem, jeg har nemlig bare ændret i HTML koden, og hendes guide er rimelig nem at forstå : )

Link: http://pagik.blogspot.com/2010/01/layout-guide-hvordan-er-det-liige-man.html

Sofia Kloch sagde ...

Ja din blog er super fed, og hvor lyder det bare lækkert med Dubai!
Hvilket program bruger du til at redigere dine billeder? De er nemlig fedt redigeret :- )
Følger nu med din blog, håber du måske også vil tjekke min ud :- ))
http://the-sofia.blogspot.com/

Johanne Emilie sagde ...

- Sofia: Mange tak :) Til disse billeder har jeg brugt Toycamera Analogcolor :) Du kan downloade programmet gratis på nettet :)