søndag den 25. juli 2010

JUST BOUGHT THESE

Har netop lige købt disse på Nelly.com. Og ja kønne er de ikke, men har tænkt mig at gøre dette ved dem:

Har i lang tid syntes at Elise fra Anywho's sko fra Nelly var det fedeste DIY projekt. Og nu er de på Sale med fri fragt til kun 99 kr. Find dem her! Jeg gav faktisk kun 79 kr. for dem, for for 2 minutter siden kunne de ikke fås i sort, så jeg har bestillt dem i mørkebrun. Lidt irriterende, men er sikker på de nok skal blive fede alligevel! ;-)

Pics Hanna & John

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har du en nærmere beskrivelse af hvordan man skal gøre med det stof der? Jeg har nemlig også lige købt dem :)
Mvh. Lunde

Johanne Emilie sagde ...

Nej desværre, ved bare at både Hanna fra Hanna & John, og Elise fra Anyhwo har gjort. Så har det må jo lade sig gøre, men hvordan ved jeg ikke helt endnu ;-) Når jeg har fået lavet dem, kunne jeg eventuelt smide en guide op på bloggen? :)

Anonym sagde ...

Det må du meget gerne gøre :) Jeg er så dårlig med nål og tråd i forvejen så det bliver nok ikke nemt for mig at skulle gøre det :b hehe
-Lunde

Olivia M sagde ...

hello! I am from America I am using google translate to comment on your blog. :) I hope it works! I have looked everywhere for these shoes for the past couple months and finally found this blog that told me I could not buy these shoes, I had to make them! I see the shoes on here you created your DIY look from, but I can not find them on the internet or nelly.com. It is like they do not exist anymore! Do you know what these shoes are called? Perhaps I could buy them off of ebay.com or somewhere else because nelly.com does not have them anymore. Please respond! I am in love with these shoes :) Brilliant creation!

Anonym sagde ...

hej! Jeg er fra Amerika Jeg bruger google oversætter til at kommentere på din blog. :) Jeg håber det virker! Jeg har ledt overalt efter disse sko i de sidste par måneder, og til sidst fandt denne blog, der fortalte mig, at jeg ikke kunne købe disse sko, jeg havde at gøre dem! Jeg ser de sko på her du oprettede din DIY look fra, men jeg kan ikke finde dem på internettet eller nelly.com. Det er ligesom de ikke findes længere! Ved du, hvad disse sko kaldes? Måske jeg kunne købe dem ud af ebay.com eller et andet sted, fordi nelly.com ikke har dem længere. Besvar venligst! Jeg er forelsket i disse sko :) Brilliant skabelse!