søndag den 27. december 2009

WHAT WAS UNDER THE TREE

Lidt af mine gaver fra juleaften.

- Jeg plejer altid at skrive "bøger" på ønskelisten i mangel af bedre, så har snart ikke mere reolplads tilbage, men det er altid rart at få. I år fik jeg to bøger af mine forældre, Den Hvide Tiger af Aravind Adiga og Shantaram af Gregory David Roberts, glæder mig til at komme i gang med dem.

- Fik også en helt vild lækker oversize silkeskjorte fra Provider. "Big suprise", da jeg selv var med ude og købe den. Er så glad for den! Jeg har ikke brugt den endnu, for er stadig bare i sommerhus, der ikke heelt lever op til en lækker silkeskjorte. Men glæder mig til at kunne bruge den når jeg kommer hjem.

- Så havde min mor også købt denne silkeagtige kjole fra Vila, som en "uden for ønskeliste gave". Og kan simpelthen ikke finde ud af om jeg skal beholde den. Den er helt vildt flot på, og kan ret godt lide det lidt grafiske tryk. Men på den anden side, er der bare enormt meget stof i den, så føler det lidt som om jeg flagrer ud over det hele når jeg har den på. Men den kan da heldigvis byttes i lang tid, så må lige overveje det.

  

1 kommentar:

josephine cadan sagde ...

Behold skjorten, den er super fed!